Ανακαίνιση δυο διαμερισμάτων στον Πλαταμώνα

Πρόκειται για ολική ανακαίνιση δυο διαμερισμάτων 58τ.μ το καθένα.Τα διαμερίσματα βρίσκονται στον Πλαταμώνα και η ανακαίνισή τους έγινε τον Νοέμβριο του 2017.

Η ανακαίνιση αφορούσε την ολική ανακαίνιση του κάθε διαμερίσματος, την ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου. Η κουζίνα και το μπάνιο δημιουργήθηκαν σε άλλη θέση ώστε το κάθε διαμέρισμα να είναι λειτουργικό και άνετο. Τοποθετήθηκαν καινούριες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, έγινε αλλαγή του ηλεκτρολογικού πίνακα με ρελέ ασφαλείας και όλων των εσωτερικών πορτών,της εξώπορτας και των κουφωμάτων. Τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια στα δάπεδα. Όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι έγιναν σπατουλαριστοί και έγιναν εσωτερικά και εξωτερικά βαψίματα.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με αποξηλώσεις των παλιών επίπλων της κουζίνας και του μπάνιου. Έγιναν γκρεμίσματα και αποξηλώθηκαν όλες οι παλιές σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης και δημιουργήθηκαν καινούριες.

Παρακάτω βλέπετε τις εργασίες και τις λεπτομέρειες,  καθώς και τα στάδια εξέλιξης των εργασιών
Ο χρόνος παράδοσης ήταν ακριβής και προκαθορισμένος με τις εργασίες να μην ξεπερνούν τις 30 εργάσιμες  ημέρες για το κάθε διαμέρισμα.